Acasa

Mutari

Transport Mobila: Mutare Fara Stres

BoxeDepozitare.ro iti ofera servicii profesionale mutari mobila Bucuresti la preturi excelente, pentru ca tu sa te poti bucura de momente de liniste impreuna cu cei dragi. Acasa inseamna familia si bunurile personale la care tii atat de mult. Iar daca te muti intr-o noua locuinta, cu siguranta ai nevoie de ajutor. Noi, cei de la BoxeDepozitare.ro stim asta si dorim sa lasi munca grea pe umerii nostri, la propriu.

Procesul de mutare este un lucru destul de neplacut si incomod iar mobila sau alte obiecte personale se pot deteriora. De aceea este nevoie de o firma specializata care sa se ocupe de mutare mobila si sa faciliteze relocarea in cele mai bune conditii.

imagine cu un camion pentru mutari

Rapid

Sigur

Ireprosabil

De ce sa ne alegi pe noi

Ia legatura cu noi si spune-ne de ce ai nevoie si cum doresti sa se realizeze mutarea, iar noi iti vom face o estimare gratuita bazata pe cerintele tale. Avem o experienta vasta in domeniul mutarii mobilei si vom face tot posibilul ca serviciul oferit de noi, sa se preteze atent la cerintele tale specifice.

Mutarea firmei si a birourilor va da batai de cap? Necesita mult timp si are drept rezultat stagnarea activitatilor zilnice? Gata! Puteti uita de aceste probleme! Firma noastra va prelua aceasta responsabilitate, propunandu-va astfel un plan de actiune care va facilita procesul de mutare. Nu va fi nevoie sa intrerupeti activitatea zilnica, lucru care ar duce la pierderi in cadrul firmei. Ne vom plia pe programul clientilor nostri astfel incat acest lucru sa nu va afecteze programul de lucru.

BoxeDepozitare.ro, prin serviciile sale de mutari mobilier si relocari va garanteaza ca mutarea biroului si a firmei se va desfasura in cele mai bune conditii iar activitatile firmei nu vor avea de suferit. Mobila si celelalte obiecte din sediu vor fi mutate in conditii de siguranta. Contactati-ne si va stam la dispozitie cu oferte personalizate, care sa se plieze pe cerintele dumneavoastra.

Am efectuat peste 15.000 de mutari, din care 10% in conditii speciale

Administram cel mai mare atelier de reconditionare/restaurare mobilier vechi: www.savemob.ro

Avem echipe de transport flexibile (de la 2 la 50 de angajati)

Oferim servicii de depozitare in boxe special amenajate pt siguranta dvs. : www.depozitare-ieftina.ro

Suntem autorizati sa transportam obiecte din Patrimoniu Cultural

Suntem printre primele firme de profil infiintate

Servicii complete

Demontare

Ambalare/ protejare

Incarcare

Transport

Descarcare

Montare si asezare pe pozitie

Contactează-ne

Vrem să vă ajutăm în cel mai bun mod posibil.

imagine cu un camion de mutari
Buton care duce catre whatsapp-ul nostru / A button to our whatsapp