Acasa Sfaturi și sugestii

Ce trebuie să știi înainte de a închiria o boxă de depozitare? Întrebări esențiale

Ce trebuie să știi înainte de a închiria o boxă de depozitare? Întrebări esențiale

Într-o lume în care spațiul devine tot mai limitat, închirierea unei boxe de depozitare poate fi soluția perfectă pentru problemele tale de stocare. Descoperă de ce ai putea avea nevoie de o boxă, la ce aspecte să te uiți când alegi o astfel de boxă de depozitare în București și alte întrebări esențiale sau considerente pe care trebuie să ai în vedere.

Pentru cât timp pot închiria o boxă de depozitare București?

Boxa de depozitare este o soluție de stocare potrivită pentru soluții de uz casnic sau pentru companii. Poți închiria o boxă de depozitare București pe termen scurt sau lung, la cele mai avantajoase prețuri. Poți închiria o boxă de dimensiuni minime începând de la 220 lei/lună, până la perioada pe care o dorești.

O boxă se poate închiria pentru orice perioadă de care ai nevoie, fie că este vorba de câteva zile, săptămâni, luni sau chiar ani, pentru a depozita în siguranță orice crezi că îți este de prisos în casă. Poți folosi spații depozitare pentru a reduce obiectele neutilizate din casă sau biroul de lucru, creând soluții de organizare și mai mult spațiu care poate fi utilizat pentru depozitarea altor articole mult solicitate.

Ce tip de bunuri pot să depozitez?

O boxă de depozitare îți oferă o flexibilitate imensă, pentru a-ți servi la o varietate mare de nevoi. Aceasta poate fi extrem de utilă în diverse situații, cum ar fi atunci când te muți într-un spațiu mai mic și ai nevoie de un loc unde să îți păstrezi lucrurile, dacă vrei să te asiguri că bunurile companiei tale sunt în siguranță pentru o perioadă sau dacă ai obiecte de valoare pe care vrei să le păstrezi într-un loc sigur și securizat.

Poți depozita de la mobilier, electronice sau electrocasnice, lucruri personale, acte, documente personale sau pentru firmă, obiecte de arhivă, bunuri sensibile, obiecte de patrimoniu, utilaje sau echipamente profesionale atunci când te muți, renovezi sau ai nevoie de loc de stocare suplimentar.

Ce dimensiuni au boxele de la Boxe-depozitare.ro?

De la mobilier, echipamente, documente până la obiecte de valoare, toate acestea pot fi stocate în siguranță într-o boxă de depozitare în București. La boxe-depozitare.ro găsești boxe disponibile în diverse dimensiuni, ceea ce înseamnă că poți alege dimensiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale:

  • boxă model Small - volum de 10 m3, 200x200x250 cm, de la 220 lei/lună, pentru depozitare mobilă și bunuri din 1-2 camere;
  • boxă model 4 Medium - volum de 15 m3, 300x200x250 cm, de la 330 lei/lună, depozitare mobilă și bunuri din 1-2 camere;
  • boxă model 3 Medium - volum de 20 m3, 400x200x250 cm, de la 440 lei/lună, depozitare mobilă și bunuri din 2-3 camere;
  • boxă model 2 Large - volum de 25 m3, 500x200x250 cm, de la 550 lei/lună, depozitare mobilă și bunuri din 3-4 camere;
  • boxă model 2 Extra Large - volum 30 m3, 600x200x250 cm, de la 660 lei/lună, depozitare mobilă din 4-5 camere;
  • container maritim cu localizare centrală în București, volum 33 m3, 590x235x239 cm, de la 800 lei/lună.

Poți închiria și două boxe depozitare una lângă cealaltă, fără pereți despărțitori, dacă ai nevoie de soluții flexibile de stocare.

Foto: boxe-depozitare.ro

Unde sunt localizate boxele depozitare în București?

Locațiile noastre de depozitare sunt centrale, lângă Metrou Păcii, astfel încât să alegi varianta cea mai apropiată de locuința ta sau de sediul firmei:

  • hala 1,2,3,4 Str. Oboga, nr. 15, Sector 6, București,
  • birou, hala 5, hala 6, Bd. Timișoara, Nr. 104E, (lângă CET VEST), Sector 6, București;
  • hala 10, Calea Rahovei Nr 198, Sector 5, București;

Cu Waze ai depozitare ieftină, SaveMob, Calea Rahovei Nr. 198, București.

Ce sisteme de securitate oferă închirierea la Boxe-depozitare.ro?

Unul dintre principalele avantaje ale închirierii unei boxe de stocare este securitatea. La boxe-depozitare.ro îți oferim măsuri de securitate cuprinzătoare: ai supraveghere video 24/7, sisteme de alarmă, acces controlat. Accesul la boxă este posibil oricând, ceea ce înseamnă că poți ajunge la bunurile tale ori de câte ori ai nevoie. Ai posibilitate vizionării depozitului oricând dorești și acces 24/7 în incintele noastre securizate, unde doar tu ai cheia de la boxa ta închiriată. La cerere putem oferi și acces la camerele de supraveghere, cu user și parolă.

Ce accesibilitate am la boxele mele de depozitare?

Accesibilitatea este un alt factor important. Poate fi necesar să accesezi obiectele tale în mod frecvent sau la ore neregulate. Poți să alegi o unitate de depozitare care este ușor accesibilă și care îți permite acest lucru.

Boxe de depozitare Sector 6 dispun de personal intern în timpul programului de lucru pentru a monitoriza traficul în complex. După orele de program îți oferi acces securizat la poartă, astfel încât să îți poți recupera bunurile în orice moment al zilei sau al nopții. Alarmele de securitate și un sistem de blocare robust al boxei îți oferă confortul și liniștea de care ai nevoie pentru a ști că bunurile tale sunt în siguranță.

Ce condiții de păstrare oferă boxele închiriate?

Țesăturile, lemnul, metalele și anumite tipuri de plastic sunt unele dintre materialele pot fi afectate de condițiile climatice. Boxele și sistemele noastre de depozitare sunt tratate ignifug și contra umezelii. Astfel, bunurile, actele sau documentele tale vor fi ferite de vremea sezonieră, umezeală și căldură într-un spațiu depozitare București sector 6.

Boxele de depozitare construite în interiorul halelor sunt din lemn ignifug (osb). Pavimentul este din ciment, apoi turnat nisip, apoi osb. Circulația aerului este făcută într-un mod natural iar astfel nu se formează umezeală, mucegai, mirosuri, iar deratizarea este făcută lunar! Supravegherea 24 de ore din 24, porțile codificate, protecția împotriva incendiilor și gardurile perimetrale înseamnă o liniște sufletească semnificativă pentru închirierea ca persoană fizică sau proprietar de afacere.

Ce costuri asociate am cu închirierea unei boxe de depozitare București?

Costul lunar al închirierii unei boxe de depozitare București Sector 6 depinde de mărimea boxei, locația acesteia sau alte facilități incluse. La cerere te putem ajută cu servicii de transport, demontare și împachetare a bunurilor tale în depozitele noastre. Aceste servicii pot aduce costuri adiționale, dar pot facilita procesul de mutare și depozitare a bunurilor tale.

Depozitul la începutul contractului reprezintă o altă taxă asociată cu închirierea unei boxe. Acesta este rambursabil la sfârșitul contractului, atâta timp cât boxa este lăsată în condiții bune.

Ce se întâmplă dacă nu mai am nevoie de boxa de depozitare?

Atunci când decizi că nu mai ai nevoie de o boxă de depozitare, procesul de reziliere a contractului este esențial. În cazul boxe-depozitare.ro, contractul se poate rezilia la cererea clientului chiar și cu 1 oră înainte de a-ți ridica bunurile!

Dacă nu mai ai nevoie de întreaga boxă de depozitare, dar dorești să păstrezi o parte din ea, poți să discuți cu noi despre opțiunile disponibile. Este posibil să poți face un downgrade la o boxă mai mică sau să prelungești contractul pentru o perioadă mai scurtă. Aceasta poate fi o opțiune bună dacă ai încă nevoie de un spațiu de depozitare, dar nu la fel de mare ca înainte.

Care este politica de reziliere? Când pot rezilia contractul?

Compania noastră de depozitare are o politică de reziliere flexibilă, însă este bine să te asiguri de acest lucru înainte de a încheia contractul. Este important să știi care sunt termenii, dacă există taxe de reziliere sau dacă trebuie să anunți cu o anumită perioadă în avans.

Închirierea unei boxe de depozitare poate fi o soluție excelentă pentru a economisi spațiu în propria locuință sau birou, pentru a păstra în siguranță obiecte de valoare sau pentru a depozita bunuri în timpul unei mutări sau călătorii. Este o soluție flexibilă, accesibilă și sigură care poate satisface o varietate de nevoi de depozitare.

Înainte de a închiria o boxă de depozitare, este esențial să pui aceste întrebări pentru a te asigura că serviciul se potrivește nevoilor tale. Informându-te corespunzător, poți evita eventualele neplăceri și te poți asigura că bunurile tale vor fi păstrate în condiții optime. Dacă decizi că nu mai ai nevoie de boxa de depozitare, asigură-te că înțelegi protocolul de reziliere. Nu uita, este întotdeauna în interesul tău să fii bine informat!

Buton care duce catre whatsapp-ul nostru / A button to our whatsapp