Acasa Sfaturi și sugestii

Spații Depozitare: Mutarea în Casă Nouă și Protejarea Mobilei

Spații Depozitare: Mutarea în Casă Nouă și Protejarea Mobilei

calendar 3/27/2024

Spatii depozitare / Ce implica mutarea intr-o casa noua / Cum protejezi mobila

Depozitarea internă într-o casă este vitală pentru a avea o casă organizată. Cu toate acestea, este adesea unul dintre ultimele lucruri care trebuie luate în considerare atunci când vă construiți sau vă renovați propria casă, iar multe construcții noi au acum mai puțin spațiu de depozitare. Iată câteva modalități de a mai multe spatii depozitare în casa ta nouă. Oamenilor nu le place dezordinea și în zilele noastre obținerea unei case ordonate poate fi o provocare, mai ales că din ce în ce mai puține construcții noi sunt construite fără spații suficiente pentru a vă putea ordona lucrurile. Dacă proiectați un spațiu nou, fie că vă extindeți sau renovați casa actuală, fie că vă construiți o casă nouă, cu siguranță ar trebui să luați în considerare spațiul de depozitare înainte de a continua.

Câteva idei de spatii depozitare pentru casa cea nouă!

Profită de locul de sub scară! Sub scară este întotdeauna un spațiu nefolosit, așa că de ce să nu creați un spațiu de depozitare interesant aici. Ați putea crea un spațiu în care să agățați paltoanele și să depozitați pantofii, ceea ce va elibera pe viitor holul de la intrare. Sau îl puteți transforma într-o zonă de rafturi pentru păstrarea cărților, a fotografiilor și a obiectelor mici de decor pe care le-ați luat ca amintire din fiecare vacanță.

Montați rafturi în camera tehnică și garaj! O casă nouă poate fi proiectată încă de la început cu spatii depozitare eficiente. În special pereții camerei tehnice și cei ai garajului. Alegeți rafturi închise, astfel încât cutiile cu lucruri care nu vă sunt utile să fie închise pentru a nu se așeza praful. Este important ca în garaj să păstrați toate uneltele pe care le folosiți în curte, dar și bicicletele celor mici și alte ustensile pe care le folosiți prin casă.

Realizați mobila de bucătărie pe comandă. O mobilă de bucătărie care să ofere funcționalitate fiecărui membru este esențială. În primul rând, pe lângă elementele principale – dulapuri suspendate, electrocasnice încorporate, gândiți-vă și la dulapurile înalte cu spatii depozitare gândite special pentru alimente, borcane sau cutii cu mirodenii.
Casa este gata, trebuie să vă mutați!

Acesta este momentul mult așteptat. Fiecare va avea propria cameră, propria baie, iar livingul va fi locul în care, în fiecare seară membrii familiei se adună pentru a povesti întâmplările de peste zi. Dar ce implica mutarea intr-o casa noua? Faceți un mic inventar al obiectelor de valoare de care trebuie să aveți mare grijă. Începeți să aruncați sau să donați lucrurile și hainele de care nu aveți nevoie. Acest lucru te va ajuta să eviți acele momente când începi să despachetezi și realizezi că ai prea multe lucruri vechi de care nu ai nevoie sau haine pe care nu le-ai mai purtat de ani de zile. Ține cont de aspectul și dimensiunea noii tale case. Ai vrut un dormitor mare, cu pat de mijloc, iar dressingul montat pe perete este suficient de mare acum pentru a nu fi nevoie să schimbi hainele de vară cu cele de iarnă. Pune haine în cutii speciale pentru mutat, iar dacă împachetezi vasele din bucătărie nu uita să scrii – Atenție, frangil! Astfel, echipa care te va ajuta la transportul cutiilor va fi foarte atentă atunci când le manipulează. Lasă cutiile cu cărți și obiectele care nu sunt importante în primele zile în cutii depozitare pe care să scrii exact ce cuprind și în ce cameră vor trebui depozitate. Astfel, atunci când fiecare membru al familiei va trebui să-și aranjeze camera va avea la îndemână toate cutiile și lista cu ce se află în fiecare.

Ia în calcul un alt aspect important. O mare parte din mobila pe care o ai nu va încăpea în spațiile din casa cea nouă. Cu siguranță ai mai multe piese de mobilier care nu își vor găsi locul în casa cea nouă. Cum ar fi o măsuță de cafea din living sau cea din hol pe care țineai bolul pentru chei. Sau biblioteca pe care voiai să o pui în biroul copiilor. Este imposibil să le iei, chiar dacă au fost obiecte pentru care ai făcut economie ca să le achiziționezi. O casă nouă are nevoie de un aer curat, de mobilă nouă făcută pe comandă pentru fiecare spațiu din noua ta casă.

Cum protejezi mobila atunci când trebuie să te muți?

Pentru piesele mari de mobilier dezasamblarea este inevitabilă! Dar înainte de a începe să scoateți sertarele din comode și picioarele de la masa din bucătărie, trebuie să-ți faci timp pentru a curăța mobila. Știm că pare ciudat, dar are rost să aduci atâta praf în casa nouă? Praful poate zgâria suprafețele dure în timpul transportului. Puteți împacheta blatul și picioarele mesei într-o folie. Atenție când demontați cadrul patului. Dacă spătarul este tapițat cu catifea sau orice alt material textil, este indicat să-l aspirați temeinic și apoi să-l protejați cu o folie de plastic. În același mod trebuie să procedați și cu pernele de la canapele. Dacă aveți o mașină personală încăpătoare, puteți face chiar dumneavoastră un drum pentru a le muta. Mutarea mobilierului necesită timp și pregătire. Cu cât depuneți mai mult efort pentru pregătirea mobilierului, cu atât este mai puțin probabil ca acestea să se deterioreze în timpul mutării. Ideal ar fi să vă pregătiți mobila cu mult înainte de ziua mutării, să luați în calcul aproximativ o săptămână, astfel încât să le puteți împacheta corect. Asigurați-vă că urmați aceste sfaturi pentru ca mobila dvs. să ajungă în stare excelentă în noua dumneavoastră casă.

Buton care duce catre whatsapp-ul nostru / A button to our whatsapp