Acasa Sfaturi și sugestii

Sfaturi ambalare si protejare mobila si obiecte personale

Sfaturi Ambalare și Protejare pentru Mobilă și Obiecte

Sfaturi ambalare si protejare mobila si obiecte personale

Mutarea intr-o alta locuinta poate fi facuta cu zambetul pe buze si cu mult entuziasm, daca tot procesul se desfasoara calculat si inteligent. Descopera, in continuare, cateva sfaturi destepte de care sa tii cont cand te muti.

Apeleaza la o firma profesionista de mutari

Apeleaza cu incredere la ajutorul unei firme profesioniste de mutari. Engineer Moving pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de servicii: transport de mobila, demontare de mobila, impachetare de mobila, remontare de mobila, depozitare de mobila, reconditionare de mobila si consultanta. De asemenea, personalul Engineer Moving este instruit constant astfel incat bunurile clientilor sa fie transporte in siguranta maxima.

Doneaza obiectele de care nu mai ai nevoie

Dupa ce ai terminat de sortat toate obiectele pe care vrei sa le muti in noua locuinta, ar fi un moment bun ca sa scapi de lucrurile inutile pentru tine. Insa nu le arunca la gunoi, ci alege sa le donezi unor prieteni sau unei organizatii neguvernamentale. Inainte sa faci o donatie, asigura-te ca toate obiectele sunt in stare buna, in asa fel incat cei care vor beneficia de ele sa se bucure cu adevarat.

Fotografiaza-ti electronicele

Ia-ti cateva minute ca sa fotografiezi toate echipamentele electrice, inainte sa le impachetezi. Imaginile cu televizorul, sistemul audio si computerul iti vor fi foarte utile in noua locuinta, deoarece vei putea sa le reconectezi foarte usor si rapid.

Muta hainele, cu tot cu umerase in saci menajeri

In cazul in care nu dispui de suficiente cutii si nici nu ai stabilit cu firma de mutari cu care lucrezi sa te ajute cu materiale necesare pentru protejarea bunurilor, poti sa-ti impachetezi hainele din sifonier in saci menajeri mari. Astfel, vei obtine extrem de simplu niste „huse” foarte utile, pe care le vei putea manevra cu usurinta. Pentru protectie suplimentara, adauga un sac sau mai multi. Eticheteaza sacii, daca nu vrei sa uiti ce tipuri de haine se afla in fiecare.

Pregateste o cutie cu lucruri pentru prima noapte in noua casa

Cei mai multi oameni nu se gandesc la prima noapte din locuinta in care urmeaza sa se mute si, prin urmare, nu isi pregatesc din timp strictul necesar de haine, ci se apuca sa caute prin bagaje dupa tricouri, pantaloni si pijamale. Bagajul respectiv ar trebuie sa contina, pe langa haine, si obiecte pentru igiena personala.

Depoziteaza paharele in cutii de vin

Impacheteaza toate paharele tale preferate in cutii de sticle de vin, deoarece astfel de obiecte dispun de multe compartimente separate si protejate prin carton. Inainte sa pui paharele in cutii, alege sa le impaturesti in hartie, pentru mai mai multa siguranta.

imagine articol
Buton care duce catre whatsapp-ul nostru / A button to our whatsapp